مهدی بابایی روز دوشنبه در جریان جلسه کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران که در منطقه ۶ شهرداری تهران برگزار شد، با بیان اینکه در یک ابرشهر زندگی میکنم که با یک اداره و سازمان، اداره نمیشود بلکه باید همه با هم دست در دست هم بدهیم تا شهر را برای شهروندان به بهترین شکل، اداره کنیم، گفت: در مصوبه شورا استراتژی محوری، کاهش حادثه است و طبق رده بندی آتش نشانی، ساختمان های ناایمن به بحرانی، پر خطر، و میان خطر و کم خطر دسته بندی می شوند.
وی افزود: کلیه ساختمان های بحرانی شهر تهران باید در سال ۱۴۰۲ تعیین تکلیف می شد که هشت ماه عقب ماندگی دارد و جزو مصوبات است که هر سال باید حداقل هزار ساختمان کاهش یابد.
بابایی با تاکید براینکه بسیاری از ساختمان های بحرانی شهر تهران، مسکونی است، گفت: اجرای آرا در ساختمان های مسکونی ملاحظاتی دارد که قوه قضائیه با تمهیدات، صدور حکم را انجام می دهد.
رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: در منطقه ۶ تعداد پنج ساختمان بحرانی وجود دارد که ۲ ساختمان آن ازبحرانی خارج شده اما مجتمع ونک پارک، ساختمان ذوب آهن و بیمارستان امام خمینی هنوز باقی مانده است.
وی با بیان اینکه این منطقه در رتبه ۲۰ از ۲۲ منطقه تهران در ایمن سازی ساختمان های بحرانی و پر خطر قرار دارد، خاطر نشان کرد: ۴۳ بیمارستان در این منطقه واقع شده و ضرورت دارد ساختمانهای بحرانی منطقه در اسرع وقت، تعیین تکلیف شوند.
بابایی با تاکید برضرورت انجام کار جهادی در شهرداری به ویژه در حوزه افزایش ایمنی شهر و دستیابی به شهرِایمن، تأکید کرد: برای ایمنی ساختمان های بحرانی و ناایمن نباید به صدور اخطار اکتفا کرد و شهرداران نواحی مسئولیت دارند تا اطمینان از انجام روند ایمن سازی، وضعیت ساختمان را پیگیری کنند.
رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر ضرورت ارائه آموزش به شهروندان، گفت: برنامه محوری و ارائه آموزش های هدفمند در حوزه ایمنی و کاهش حوادث، باید یکی از راهکارهای مناطق باشد.
بابایی یادآورد شد : در زمان نوشتن بودجه ۱۴۰۳ سعی کردیم اعتبارات را تقویت کنیم تا موضوعات ایمنی به بهترین شکل پیگیری شود.
وی با بیان اینکه گروههای دوام، پتانسل طلایی مردم پایه ایمنی در شهر هستند، افزود: با تلاش گروههای دوام، پویش شهر ایمن اجرا و عملیاتی می شود